: 010 717 15 77

Levering & Betaling


Producten leverbaar uit voorraad

Bijna alle producten die u vindt op onze website zijn direct leverbaar uit voorraad. In het exceptionele geval dat het product niet op voorraad is, kunnen wij deze direct voor u bestellen en z.s.m. uitleveren.

Wij bieden diverse verzendmogelijkheden & betaalmogelijkheden aan om uw product zo goed mogelijk bij u te leveren. 


Verzend & levermogelijkheden

-Producten leverbaar de post: Indien uw product leverbaar is via de post (pakketpost), kunt u deze bestellen voor 18:00. U ontvangt uw bestelling de volgende werkdag via GLS Post.

-Producten niet leverbaar met de post: Indien uw product te groot/zwaar is voor de post (pakketpost), bieden wij u de volgende twee mogelijkheden om uw bestelling te ontvangen:

  • Uw product afhalen: U kunt uw bestelling afhalen in Rotterdam, Kiotoweg 49, 3047 BG. Graag hiervoor een afhaalafspraak maken via de mail of telefoon.
  • Uw product laten bezorgen: U kunt uw bestelling ook laten bezorgen binnen Nederland & België door onze bezorgservice. Hiervoor kunt u een bezorgafspraak inplannen via de mail of telefoon. Wij sturen u dan een offerte op maat betreft de bezorgkosten.Betaalmogelijkheden

U kunt bij Display Center met diverse betaalmogelijkheden afrekenen. 

  • Via de webshop online: U kunt afrekenen via iDeal, PayPal & Credit Card
  • Op rekening: Hiervoor dient u goedkeuring te ontvangen, graag contact opnemen met de financiële afdeling van Display Center via info@displaycenter.nl
  • Contant & pin: U kunt ook afrekenen bij ons afhaalpunt in Rotterdam, of bij aflevering van de bezorging. Bij bezorging dient u wel een waarborgsom van te voren te betalen.